A Rohrer Olajdiszkont Kft.

Rólunk

A Rohrer Olajdiszkont Kft. 2003.02.07.-én kezdte meg üzleti tevékenységét, amellyel jogelődjének, a Rohrer Kft-nek már 9 éves múltra visszatekintő tevékenységét folytatta.

Fő tevékenységi köre az ipari, a közlekedési és a mezőgazdasági felhasználói szegmensnek a legkülönbözőbb kenőanyagokkal és segédanyagokkal, szezonális termékekkel történő ellátása, az ezzel összefüggésben keletkező veszélyes hulladékok okozta szennyezések eliminálására, kármentesítésére alkalmas anyagok, valamint szűréstechnikai eszközök forgalmazása.

Vállaljuk továbbá az üzleti partnereinknél képződő, szelektíven gyűjtött veszélyes, környezetszennyező hulladékok elszállítását, ártalmatlanítását, a vonatkozó jogszabályi előírások szerinti dokumentáció elkészítését, fluid menedzsment szolgáltatást, - kenőanyag gyorsvizsgálatok, tesztek elvégzése helyszínen is ( megvalósítás alatt) - kenéstechnikai, tribotechnikai tanácsadás, kenési tervek készítése.

Működési területünk jellemzően a Dél-Dunántúl, de szakmai és üzleti ismertségünk, érdekeltségeink nem állnak meg a megye és a régió határain.

Beszállítói kapcsolatainkat a világ ismert olajtársaságainak Magyarországon akkreditált vezérképviseleteivel megkötött és élő szerződéseink biztosítják, nem egy közülük immáron 1994 óta folyamatosan megújulóan.

Ezen szerződések jelentik az általunk szállított anyagok eredetének megkérdőjelezhetetlenségét, a minőség biztosítékát, garanciáját, ami cégünk számára alapvető fontosságú, hogy megelégedett ügyfeleket tudhassunk partnereink között.

25'

Alapítva: 1995

Rohrer Olajdiszkont Kft.

 • Székhely:
  Pécs, 7629. Fehérhegyi út 28.
 • Telephely:
  Pécs, 7622. Diófa utca 2.

Elérhetőségek

 • Telefon:
  30/95-70-955
 • Email:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.